Schumann rezonansı, 1952'de fizikçi Winfried Otto Schuma'nn tarafından açıklanan, yeryüzü ile iyonosfer tabakası arasında meydana gelen doğal titreşime verilen isimdir. Küresel elektro manyetik bir alanın oluşması ve bu alan bünyesindeki titreşimsel veriye ilişkindir

Evet ! Şifa sizin içinizde, UYGULAYICI kendini iyileştirme sürecinde kozmik freakanslar ile aranızda bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

Kozmik enerji kanalları vücuttaki kas-iskelet sistemi, sinir sistemi, dolaşım sistemi, üriner ve genital sistemi yanı sıra stres, depresyon, migren, mide problemleri, romatizma, artrit, osteoporoz, fıtık, tansiyon, şeker, tiroid problemleri, metabolizma düzensizlikleri, cilt problemler sadece üzerinde çalıştığı hastalıkların bir kısmıdır. Etkili olduğu alanlar sınırsızdır.
Kozmik enerjiler sadece iyileşme olarak değil, sizi koruyacak ve manyetik alanınızı güçlendirecek, iyi şansı kendinize çekecek enerjiler yüklenerek kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Kişilerin yaratım alanlarında bulunan ve çok kere hepimizin şansızlık diye adlandırdığınız sizi bloke eden enerjileri temizleyen kanallar ile çalışarak her alanda bolluk ve bereketi kendinize çekmenizi sağlar; içtiğiniz suya, kozmetik ürünlerine, danışanın ihtiyacı doğrultusunda enerji aktarılarak, iyileşme sureci hızlandırır.